LogoWebsite

algemenevoorwaarden
Als u het grimeersprookje wilt boeken kan u :

  • Een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Een privébericht sturen via de facebookpagina
  • Laat in u bericht of mail weten waar, wanneer, hoelang en hoeveel kinderen er ongeveer gaan zijn. Zo kan er een exacte prijs gemaakt worden

Een offerte is volledig vrijblijvend en vrij van B.T.W. Het grimeersprookje is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. B.T.W. is niet toepasselijk

Bij een boeking verder dan 20km van Diepenbeek is er een minimum boeking van 2 uur. Indien u het grimeersprookje wil boeken voor een kortere tijd dan is dat mogelijk, echter het tarief dat u betaalt blijft gelijk aan het tarief dat staat voor 2 uur.

Als we langer dan 4 uur schminken hebben de grimeurs recht op een pauze van 15minuten

Benodigdheden

  • Een grote tafel minstens 1x1m
  • Een goede verlichte beschutte plaats tegen natuurverschijnselen
  • Een plaats binnen wordt voorzien bij temperaturen onder de 18 graden!
  • De mogelijkheid tot het verversen van water
  • Indien deze voorwaarden NIET voldaan wordt heeft de grimeur recht om de opdracht te weigeren

De organisatie voorziet een parkeerplaats voor het grimeersprookje

Wanneer er ter plaatse blijkt dat wij parkeerkosten moeten betalen zal het grimeersprookje deze kosten achteraf alsnog op factuur zetten

Tijdens de schminkopdrachten zal het grimeersprookje toestemming vragen aan de opdrachtgever / ouder / voogd om een foto te mogen maken van het kind. Deze foto’s zijn uitsluitend bedoeld voor de pagina & sociale media.

De betaling van de factuur kan enkel cash betaald worden of op voorhand op het rekeningnummer gemeld in de factuur

Het is mogelijk om langer te blijven mits dit mogelijk is voor het grimeersprookje, in dit geval loopt de uurprijs door.

Indien de betreffende factuur na 10 dagen nog niet betaald is, wordt er een aanmaningskost van 50 euro aangerekend met een nieuwe factuur

Bij annulatie tot 3 weken voor boekingsdatum kunt u kosteloos annuleren

Bij annulatie binnen de 3 weken voor boekingsdatum zal er 25% van de offerteprijs in rekening worden gebracht

Bij annulatie binnen de 5 dagen voor boekingsdatum wordt er 50% van de totale offerteprijs in rekening gebracht

In geval van ziekte, onterechte behandeling, ongeval of overlijden van de grimeur of zijn familie of dierbare hebben wij het recht om de opdracht kosteloos te annuleren. Wij zullen u hiervan zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail van op de hoogte brengen. Wij zullen in overleg met u er alles aan doen om op zoek te gaan naar een vervangende grimeur zodat uw dag toch succesvol kan verlopen.

Het grimeersprookje is geen oppas en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor wachtende kinderen. De opdrachtgever staat in voor de opvang van de kinderen en het vlot aanschuiven in de rij.

Het grimeersprookje kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de schade of ongevallen of andere gebeurtenissen tijdens haar opdracht buiten haar eigen activiteit.

Het grimeersprookje kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor allergische reacties. Al de producten zijn Europees getest en goedgekeurd. De schmink, penselen en overige materialen worden na elke opdracht gereinigd.

De gebruikte schmink is gemakkelijk te verwijderen met koud water en zeepvrije wasgel. Sommige kleuren kunnen na het wassen een kleurzweem achterlaten op de huid. Deze is gemakkelijk te verwijderen met een wattenschijfje gedrenkt in babyolie.

Het grimeersprookje is niet verantwoordelijk voor geschminkte kinderen die overmatig zweten of zichzelf bevochtigd hebben en dat daardoor schmink op de kleding is gekomen.

Het grimeersprookje geeft geen toestemming aan derden om met onze materialen te werken.

Het grimeersprookje behoudt zich het recht om bij huidproblemen van het kind deze te weigeren wegens hygiënische redenen. Zoals koortslip, windpokken,…

Bij vernieling of opzettelijke beschadiging tijdens de opdracht van de schmink, penselen of andere materialen eigendom van het grimeersprookje, zal dit in kosten gebracht worden voor de opdrachtgever.